Thursday, 21 May 2015

Synthesis Development – Developer Properti Indonesia Terbaik

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRsSYT7ERSiA8_My15b7aN02IAv6_rgEIMjXAslRdN9UYDnKmQu9A
Assalamualaikum Broo

Selamat Malam teman teman ku semua :)

Pada Malam Hari yang Dingin dan sejuk ini ijinkanlah saya memberikan informasi seputar Synthesis Development atau dalam bahasa indonesia artinya kira kira yaitu Pengembangan Sintesis

Tapi Sebelum ane jelasin apa sih Synthesis Development atau Pengembangan Sintesis, terlebih dahulu ane akan menjelasin arti atau makna dari kata Pengembangan dan Sintesis

Pengembangan
adalah suatu usaha untuk meningkatkan kemampuan teknis, teoritis, konseptual, & moral karyawan sesuai dengan kebutuhan pekerjaan/jabatan melalui pendidikan & pelatihan

Sintesis adalah Suatu integrasi(penggabungan) dari dua atau lebih elemen yang ada yang menghasilkan suatu hasil baru.

Jadi kira kira pengertian  Pengembangan Sintesis ini adalah Suatu usaha untuk meningkatkan suatu barang/jasa dengan cara Penggabungan dua atau lebih elemen yang ada sehingga menghasilkan sesuatu yang baru

Nah Pengembangan Sintesis ini sudah di lakukan loh oleh suatu perusahaan yang bernama :
                           "Synthesis Development"
Nah mau tau kan apa sih itu  Synthesis Development dan bagaimana awalnya mereka terbentuk serta kesuksesannya seperti apa???
langsung saja ini dia saya beri tahu cekidoottt !!

1. Pengertian

Synthesis Development adalah perusahaan pengembang di Indonesia yang memiliki beragam proyek di bidang properti, ritel, apartemen, perumahan, superblok, kantor, dan hotel
Synthesis Development memiliki manajemen proyek terpadu, konsultan, desain dan pengembangan.

2. Sejarah

Ternyata sebelum Synthesis Development di kenal oleh banyak orang, Synthesis Development ini memiliki masa masa yang panjang lohh,, mau tau??? ini dia masa masa panjang dari Synthesis Development yang di mulai dari tahun 1999 - sekarang

     http://synthesis-development.id/wp-content/uploads/2015/02/history-2006-240x140.jpg


  • 1999 : Plaza Semanggi
    Synthesis memulai pembangunan properti di Indonesia diawali dengan Plaza Semanggi, satu pusat perbelanjaan di Jakarta Selatan yang berdiri di sekitar perkantoran, mal ini adalah bangunan paling ikonik di kota Jakarta.
      
     
     http://synthesis-development.id/wp-content/uploads/2015/02/history-2004-240x140.jpg
  • 2004 : Casablanca Mansion
    Casablanca Mansion adalah proyek apartemen pertama kami. Terletak di salah satu lokasi yang paling terkemuka di Jakarta Selatan, Casablanca Mansion menawarkan sebagai apartemen kemewahan dan banyak kemudahan dari sisi akses transportasi umum. 



  • ·         2005 - Sekarang : Kejayaan Synthesis Development

        Pada tahun 2005, merek Synthesis Development mulai digunakan sebagai merek di bisnis 
        properti yang berkonsentrasi pada pengembangan properti. Synthesis Development   
        menyadari  mimpi telah menjadi kenyataan, dari tahun 1999 sampai sekarang, Synthesis   
        Development telah membangun lebih dari 10 proyek properti, untuk masyarakat kelas    
        menengah dan atas, seperti apartemen dan mall, hotel, dan gedung perkantoran.

    http://synthesis-development.id/wp-content/uploads/2015/02/history-2006-240x140.jpg
  • 2006: The Lavande & De Oaze
    Setelah sukses dengan Casablanca Mansion, Synthesis Development membangun kembali dua hunian terbaik di Jakarta. The Lavende terletak di Tebet – Jakarta Selatan, dan De Oaze berlokasi di Jakarta Barat. Keduanya datang dengan konsep eksotis dan modern, kedua jenis perumahan ini membawa suasana baru bagi kaum urban di Jakarta.

    http://synthesis-development.id/wp-content/uploads/2015/02/history-2007-240x140.jpg
  • 2007 : Urbana Place
    Pada tahun 2007, pengembangan Synthesis Development membangun sebuah perumahan mewah dan tematik terpadu dengan konsep elegan di lingkungan modern jantung Bintaro.

    http://synthesis-development.id/wp-content/uploads/2015/02/history-2008-240x140.jpg
  • 2008 : Kalibata City
    Pada tahun 2008, Synthesis Development membangun sebuah karya di Jakarta Selatan. Kalibata City, sebuah “mixed use” superblok lahan seluas 12 hektar, yang terdiri dari apartemen, serta mal, lengkap dengan hutan kota dan taman besar.

    http://synthesis-development.id/wp-content/uploads/2015/02/history-2010-240x140.jpg
  • 2010: Hotel Bali Nusa Dua & Convention dan Festival City Link
    Dengan banyak keberhasilan yang sudah diwujudkan oleh Synthesis Development di Jakarta. Pada tahun 2010 Synthesis Development kembali mengembangkan 2 karya baru di luar wilayah Jabodetabek, yaitu Hotel Bali Nusa Dua & Convention dan Festival City Link Bandung.

    http://synthesis-development.id/wp-content/uploads/2015/02/history-2012-240x140.jpg
  • 2012 : Bassura City
    2012 perekonomian berkembang pesat, seiring dengan tuntutan itu permintaan hunian juga meningkat. Synthesis Development membangun Bassura City sebagai inspirasi “one stop living innovation” yang dibangun di Jakarta Timur, Bassura City hadir dengan konsep superblok yang terdiri dari mal, hotel, dan apartemen.
    http://synthesis-development.id/wp-content/uploads/2015/02/history-2014-240x140.jpg
  • 2014 : Synthesis Square
    2014 adalah momen yang sangat penting bagi Synthesis Development. Kami membangun Synthesis Square yang akan menjadi kebanggaan sepanjang sejarah Synthesis Development. Synthesis Square adalah bukti semua kerja keras, dan prestasi selama lebih dari 10 tahun.

    3. Visi Dan Misi Synthesis Development

    Ternyata Synthesis Development mempunyai Visi dan Misi yang baik dan mulia lohh :D
    mau tau,, ?? berikut visi dan misi dari  Synthesis Development

    VISI

    • Tumbuh menjadi pengembang yang terpercaya di Indonesia dengan memberikan nilai tambah yang berorientasi pada : konsumen, investor, partner, komunitas, dan seluruh pemangku kepentingan.

    MISI

    • Mengembangkan properti berkualitas tinggi melalui inovasi dan penggunaan teknologi untuk menciptakan kualitas hidup yang lebih baik.
    • Memberikan pelayanan yang terbaik untuk kepuasan seluruh pemangku kepentingan.
    • Mengembangkan sumber daya manusia yang kompeten dengan integritas yang tinggi.
    • Memaksimalkan kesejahteraan karyawan.
    • Menciptakan sinergi dengan lingkungan.

      4. Motto Synthesis Development

    Ternyata Synthesis Development memiliki motto yang bagus looh teman teman,, berikut motto dari Synthesis Development :

    - KETERAMPILAN –

    Semua hasil kerja kami didasarkan pada keahlian, dari mulai konsep sampai dengan pelaksanaan. Kami percaya bahwa keahlian sesuatu yang sulit untuk direplikasi oleh kompetitor.

    - KEBIJAKSANAN –

    Kebijakan merupakan landasan kami untuk mengembangkan sesuatu agar tercipta keselarasan.

    - KEADILAN -
    Menjadi adil bagi seluruh pemangku kepentingan merupakan keinginan kami agar di masa datang terjadi kesinambungan.

    - INOVASI –

    Inovasi adalah ibarat nafas kami dalam mengembangkan usaha. Kami selalu menghargai ide dan kreativitas dalam menemukan cara lain yang lebih baik.

    5. Alasan Memilih Synthesis Development sebagai Development Terbaik Se Indonesia


    Bagi anda yang masih bingung apa alasannya memilih Synthesis Development sebagai Development Terbaik Se Indonesia. Di sini saya akan memberikan penjelasan kenapa Synthesis Development merupakan  Development Terbaik Se Indonesia :

    1. Berpengalaman dari tahun 1999 - sekarang ( ± 16 tahun lamanya )
    2. Memiliki Visi dan Misi yang baik dan bagus
    3. Memiliki Motto yang keren :D


    So,, begitu banyak kan keunggulan dari Synthesis Development ini :D
    Buruuan tunggu apalagi bagi yang ingin memesan atau menanyakan informasi seputar berbagai macam  properti langsung saja ke Synthesis Development ini dengan alamat :

    PT. SYNTHESIS KARYA PRATAMA
    Synthesis Tower 2
    8th Floor
    Jl. Gatot Subroto
    Kav 64, No. 177A
    Jakarta Selatan 12870
    Telp : 021 831 7755
    Fax : 021 831 7760

    Atau bisa melalui media sosial seperti :
     Twitter       : https://twitter.com/Synthesisdev

    Semoga bermanfaat ya :)

93 komentar

Pengetahuan baru nih, karena saya belum tau tuh Synthetis Development..
Thanks infonya sob..

Synthesis Development, hmmm menarik juga ya sob

infonya menarik sob, makasih ya?

nice share gan

Sip, lumayan, buat nambah referensi ni.

wow keren.. makash infonya..

wah jadi tambah ilmu baru ni gan, hehe :D

blognya udah saya follow gan, ditunggu follow backnya
http://diary-nufin.blogspot(dot)com

wah menarik gan, jadi tambah ilmu baru nih :D

Thank you! I have to thank you for the efforts you’ve put in penning this site.I really hope to check out the same high-grade blog posts by you later on as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own website now !
barbie games| barbiegames| barbie| shooting games| shootinggames| shooting| dora games| doragames| dora
fighting games| fightinggames| fighting| kissing games| kissinggames| kissing| christmas games| christmasgames| christmas

It is a nice reminder that we do it because we love it. Those nice reviews make it all worth it.
Thank you for helping me make my dream come
true bythis awesome articles for me and for
writing books I enjoy reading.
newyearquoteswishes.com
www.bigboxofficecollection.com
Best Happy New Year Wishes Messages

Thank you! I have to thank you for the efforts you’ve put in penning this site.I really hope to check out the same high-grade blog posts by you later on as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own website now !
I like play games. Click to play:
open facebook
facebook login
happy wheels
happy wheels game
earn to die
earn to die game

Thank you for the introduction of a range of information that is very interesting to see in this article.
open facebook
facebook login
happy wheels
happy wheels game
earn to die
earn to die game
Good post! Thanks for sharing. Really very useful and informative post.

I enjoyed over read your blog post. Your blog have nice information, I got good ideas from this amazing blog. I am always searching like this type blog post. I hope I will see again.

- FNAF Sister Location
- FNAF 5
- Five Nights At Freddy's
- FNAF World

Gracias por darme la información útil. Creo que lo necesito! - gmail iniciar sesión

Score Hero download é um dos excelentse jogos de futebol para telemóveis e dispositivos que usam Android de 2 ou superior. baixar Photo Grid é um aplicativo de edição de foto, fazer colagem com muitos quadros atraentes.

With a Hotmail account, you can send and receive emails quickly and easily as well as login and use all Microsoft services.
hotmail login | sign in to hotmail | recover hotmail password
This is the game so players feel very fierce , adventurous . You try to join and play this game , you will feel great like.
strike force heroes | strike force heroes 4
happy wheels | tank trouble 2 | slitherio
gun mayhem 2 | age of war | can your pet

There are many ways on how to send or share files from PC to Android Mobile, in this article we will use shareit to make the transfer. Shareit for PC

Shareit allows you to transfer files with any device in a quick span of time. Shareit for PC

Welcomes to google terminal keep sharing such ideas in the future as well.
google snake this was actually EARN TO DIE
what i was looking for,and i am glad to came here! AGE OF WAR 2
Hi! I’ve been reading your blog for a while HAPPY WHEELS
I want you to thank for your time of this wonderful read!!! Slitherio
Amazing insight you have on this, Slither io This article always blew me BIG FARM
hotmail sign in | hotmail login
sign in to hotmail | log in to hotmail

Download Shareit for PC on Windows 7 or Windows 8 free. Shareit for PC

Download SHAREit for PC or Computer on Windows 7/8.1/10. SHAREit for PC

Download SHAREit for PC or Computer on Windows 7/8.1/10. SHAREit for PC

Download SHAREit for PC or Computer on Windows 7/8.1/10. SHAREit for PC

The blog or and best that is extremely useful to keep I can share the ideas. Age Of War 2
Big Farm | Slitherio | Tank Trouble
Of the future as this is really what I was looking for, I am very comfortable and pleased to come here. Thank you very much.
Happy Wheels | Goodgeme Empire | Slither.io


Such a very useful article. Very interesting to read this article.I would like to thank you for the efforts you had made for writing this awesome article.

Discover our website bounty of free online games now!
Our website has the biggest collection of free online games. Totally new games are added every day!

age of war 2| gold Miner 2| unfair Mario 2 | cubefield 2 |tanki Online 2

The blog or and best that is extremely useful to keep I can share the ideas. Age Of War 2
Big Farm | Slitherio | Tank Trouble
Of the future as this is really what I was looking for, I am very comfortable and pleased to come here. Thank you very much.
Happy Wheels | Goodgeme Empire | Slither.io



The share your really gives us excitement. Thanks for your sharing. If you feel tired at work or study try to participate in our games to bring the most exciting feeling. Thank you!
hotmail sign in | red ball 1

Fancy designer wear our website and resonable price More....
We Have Some For You In Your Budget For more…..
Eid Mubarak Sayings

Best Outfits For Young ladies,Womens and Girls
We Have Some For You In Your Budget For more…
Plz visit:- Anarkali dress

Exclusive Collection of Salwar Suit and Many More…
We Have Some For You In Your Budget For more…
Plz visit:- Wedding Dresses

Father's Day is celebrated for a special person of the family - father. All the sun and daughter are express love feeling with their dad and make a day extremely special. If you want to celebrate this Father Day with your father, then you need to some Beautiful Fathers Day Images, Fathers day Wallpapers, and Fathers Day GIF. Happy fathers day 2017 poem Here we collect best Fathers Day Quotes Images for you. Father's Day is celebrated in all over the world on the different days.

You can buy from our large and diverse collection of salwar kameez, party wear suits, bollywood collection, cotton kurtis, Anarrkali suits,Bollywood saree and many other products.....
We Have Some For You In Your Budget For more…
Plz visit:- Designer Anarkali salwar kameez

The best collection of Happy Mothers Day 2017 Images, Photos, Pictures, Wallpapers, Mothers Day Quotes, Wishes, Messages, Greetings,
Happy Mothers Day Poems & Sayings, Mothers Day Messages, SMS, Text Messages, Mothers Day WhatsApp Status & Facebook Status, DP Images,
Mothers Day FB Profile Pics, FB Timeline Cover Photos etc.
fathers day images 2017
fathers day wallpapers 2017
fathers day pictures 2017
fathers day cards 2017
Happy fathers day images 2017
fathers day quotes 2017
fathers day wishes 2017
fathers day messages 2017
fathers day status 2017
fathers day poems 2017
Memorial Day wishes 2017

Information about celebration of Rakshabandhan Festival of India. It tell about the History and Customs of celebrating Rakshabandhan in India.for more..
Plz visit:- Raksha Bandhan Images
Rakshabandhan" or "the tie of protection" is a very pious festival of India. It has been in practice since the ages. This festival helps us to nurture family bonds and our moral duties towards our close ones.for more..
Plz visit:- Rakhi Wishes

Designer Salwar Kameez is perhaps the desire of every single girl in this world to look amazing on her wedding day.
It is certainly important that the bride must be the star of the show.The most beautiful woman at the wedding venue.
In India,Salwar Kameez are the most obvious choice for the brides.There are many designer salwar Kameez in our site...
For more...
Plz visit:- Salwar Kameez





Exclusive Collection of Gown and Best Outfits For Young ladies,Womens and Girls
We Have Some For You In Your Budget For more…
Plz visit:- SilkSaree


Designer Salwar Kameez is perhaps the desire of every single girl in this world to look amazing on her wedding day.
It is certainly important that the bride must be the star of the show.The most beautiful woman at the wedding venue.
In India,Salwar Kameez are the most obvious choice for the young Ladies and Girls.There are many designer Salwar Kameez in our site...
For more...
Plz visit:- Salwar Kameez

Designer Ethnic clothes are the reflection of personality of a person.It's very necessary to choose the wear according to an ocassion.In India,Designer Bridal Saree are the most obvious choice for the Young Ladies & Girls.Many more Collection is available at our site.
There is Something for everyone here.So,to look for Further Collection see our site.
For More....
Plz visit:- Lehenga

Kurtis,Salwar Suit, Saree, Gown, Anarkali Suit online shopping at Stylizone will not disappoint you as it is India's best designer wear selling outlet. visit us at Stylizone and enjoy best quality, stylish products at the best prices.
Lehenga
Sarees
Gown
Brindal Lehenga
Pakistani Dress
Designer Sarees
Wedding Lehenga
Salwar Kameez
Salwar Suit
Anarkali Suit

You can buy Lehenga, Patiala salwar suits,Anarkali Suit, Gown, Salwar Suit, Saree and get an exquisite design for you. There is something for everyone here. We even offer customized tailoring. Visit at..
Anarkali Dress
Punjabi Dress
Wedding Saree
Lehenga Choli
Ghagra Choli
Silk Saree
Ladies Suit
Indian Saree
Designer Dress
Brindal Dresses

The Contemporary style of Punjabi suits exclusively available on Stylizone does offer picturesque of luxury, royalty and elegance. Be it flaring or twirling Ghera dress, with the simple clicks thousand of new styles and patterns are available.
Punjabi Suits
Designer Kurtis
Kurtis
Wedding Dress
Lehenga
Saree
Gown
Brindal Lehenga
Pakistani Dress
Designer Saree

According to festivities and Seasons, the exemplary styles of fabric do make a heart throbbing impressions in the minds of wearer. We have Lehenga, Wedding Gown visit at..
Wedding Lehenga
Salwar Kameez
Salwar Suit
Anarkali Suit
Anarkali Dress
Punjabi Dress
Wedding Saree
Lehenga Choli
Ghagra Choli
Silk Saree

Designer clothes are the reflection of personality of a person. It's very necessary to choose the wear according to an ocassion. In India,Designer Bridal Saree are the most obvious choice for the Young Ladies & Girls. Many more Collection is available at our site. For More....
Ladies Suit
Indian Saree
Designer Dress
Brindal Dress
Kurti
Designer Kurti
Wedding Dresss
Punjabi Suit

India is a land of varied culture and religion and throughout the year a series of interesting events and festivals take place here. So, it can be expected that if you will ever visit India you will get opportunity to enjoy at least a few such occasions.
Happy Diwali Images
Merry Christmas Wishes
Happy New Year 2018

India is the country of culture Festival.People in india are so crazy about festivals.Diwali is the biggest festival of India.It is the Festival Of Lights.
Christmas is the New Year of Christians.
Plz visit:- Happy Diwali Wishes
Merry Christmas Images
Happy New Year Wishes

An adorable personality partnered with a perfect choice for Designer Dress unbeatable. Even before the blossom of modernization in Indian culture, kurta, sarees, and salwar kameez had been part of India's unique civilization. There are many Designer Salwar Kameez in our site...
For more... Salwar Kameez

Designer Bridal Saree is perhaps the desire of every single girl in this world to look amazing on her wedding day.
It is certainly important that the bride must be the star of the show.The most beautiful woman at the wedding venue.
In India,Designer Bridal Saree are the most obvious choice for the Young Ladies & Girls.There are many Designer Bridal Saree in our site...
For more...
Lehenga
Sarees
Gown
Bridal Lehenga
Pakistani Dress
Designer Sarees
Wedding Lehenga
Salwar Kameez
Salwar Suit
Anarkali Suit

An adorable personality partnered with a perfect choice for Designer Dress unbeatable.
Even before the blossom of modernization in Indian culture, kurta, sarees, and salwar kameez had been part of India's unique civilization.
In India,Designer Salwar Kameez are the most obvious choice for the Young Ladies & Girls.There are many Designer Salwar Kameez in our site...
For more...
Anarkali Dress
Punjabi Dress
Wedding Saree
Lehenga Choli
Ghagra Choli
Silk Saree
Ladie Suit
Indian Saree
Designer Dress
Bridal Dresses

Your wedding is now over and now your dress has some uninvited guests.
Stains, dirt, grease and even make-up, unfortunately, can ruin the beauty of the dress if left alone.
To clean and preserve your gown can be tricky and ruinous if not done correctly. Here is some information to ensure that does not happen!
For More....
Kurtis
Designer Kurtis
Wedding Dress
Punjabi Suits
Lehenga
Saree
Gown
Bridal Lehenga
Pakistani Dress
Designer Saree

Most women dream of having an elegant wedding dress for their special day from the time that they are young girls.
When it comes time to begin shopping for a dress,
they may feel overwhelmed by the vast selection of wedding dresses and accessories to choose from.
For More...
Wedding Lehenga
Salwar Kameez
Salwar Suit
Anarkali Suit
Anarkali Dress
Punjabi Dress
Wedding Saree
Lehenga Choli
Ghagra Choli
Silk Saree

Salwar suits are the timeless addiction for Indian women and girls.
At any auspicious occasion, festival times, wedding ceremonies or related functions,
you simply can't miss at least one out of every three women wearing them.
for more...
Ladies Suit
Indian Saree
Designer Dress
Bridal Dress
Kurti
Designer Kurti
Wedding Dresss
Punjabi Suit


Movies are essential to provide entertainment for childern, old age Person, etc.. That entertainment industry provide to entertainment movie idea. to watch and download movie visit at:
kingsman: the golden circle full movie
kingsman: the golden circle full movie download

I was very impressed by this post, this site has always been pleasant news. Thank you very much for such an interesting post. Keep working, great job! In my free time, I like play game: vex3game.com. What about you?

great article, I was very impressed about it, wish you would have stayed next share
www.baixar-whatsapp.com.br

Wow, that was a nice throwback and it has helped us to appreciate the changes which have occurred over the years as we have embraced technology and news is readily available at our fingertips through the Android devices. We are looking forward to reading more articles
Skype 2018
Skype 2018
Skype 2018
Skype 2018
Skype 2018
Download Skype 2018
Download Skype 2018
Download Skype 2018
Download Skype 2018
Download Skype 2018
Free Download Skype 2018
Free Download Skype 2018
Free Download Skype 2018
Free Download Skype 2018

You can buy Lehenga, Patiala salwar suits,Anarkali Suit, Gown, Salwar Suit, Saree and get an exquisite design for you. There is something for everyone here. We even offer customized tailoring. Visit at..
Designer Lehenga Choli


EmoticonEmoticon